.
 

De beste van Nederland

Top 30 - landelite


Het is een grote eer om in je eerste land in je eigen land te zijn, waar je vandaan komt of je land hebt geaccepteerd. In de top dertig staan ​​als de beste, populairste en meest gekozen persoon moet geweldig zijn. Als auteur van dit artikel kan ik het me niet voorstellen, want ik heb nog nooit in de TOP 30 gestaan ​​en zal dat waarschijnlijk ook niet doen. Zelfs als het TOP 1.000.000.000 was, hoewel dat misschien zo is? Ik weet het niet. Hoe dan ook, het moet een aangenaam gevoel zijn dat je verwarmt als je in de TOP 30 komt, het eliteland. En wie wil daar nou niet bij zijn, toch?

Om tot de top 30 van mensen te behoren die tot de elite van dit land behoren, moet een geweldig gevoel zijn. Maar ook als bedankje van de stemmers dat de acteurs hun stem gaven. En het is niet alleen de stem van een landgenoot, in onze stemwedstrijd kan het iedereen ter wereld zijn. Het kan een buur zijn die heeft gestemd, of een fraudeur in Afrika die een opengeklapte laptop heeft gevonden en ergens op heeft geklikt. Ik wil Křovákov niet onderschatten. Iedereen in de wereld kan stemmen! En als ik erover nadenk, kan bijna iedereen in het universum of de melkweg stemmen als ze op deze site komen. Zelfs UFO's.

Bedankt voor het stemmen en voor het samenstellen van deze ladder vanuit dit prachtige land. Misschien zal iemand iets niet leuk vinden, misschien is er iemand 2x (helaas) het is een lijst met categorieën waar iemand 2x kan zijn. Maar het maakt niet uit of hij echt zo goed is, laat hem in de top 30 van dit land staan, misschien 3 keer. Degenen die op hem hebben gestemd, weten zeker dat hij het verdient. Natuurlijk kunnen er liedjes, steden, enz. zijn. Het is de TOP 30 met het grootste aantal stemmen uit alle categorieën. Niets is perfect, maar zo'n peiling bestaat niet, dus hier is in ieder geval een lijst van mensen die we bedanken omdat ze bondgenoten van ons land zijn en het aan hun zijde vertegenwoordigen! Dank u.

Plaats reactie

Verstuur