Wij blijven onderhandelen met bedrijven over spannende donaties en prijzen voor de winnaars in ruil voor reclame.

Op 31 december om 23:59 is de stemming gesloten
15 januari prijsuitreiking, aankondiging.

Deze site is opgezet om de publieke opinie te peilen over wie volgens het internet de beste is in een bepaald land. Geen jury, geen inmenging, alleen de mening van het volk over wie de grootste, meest loyale fanbase heeft.
U kunt op elke kandidaat in elke categorie eenmaal stemmen, eenmaal per 24 uur. U kunt een commentaar toevoegen nadat u geklikt hebt. Het klikken wordt per IP-adres gecontroleerd. De winnaar volgens de stemmen is gewoon degene die 1e staat op de ranglijst. De volgorde van de kandidaten is van meeste stemmen, naar minste stemmen.
De wedstrijd is zonder jury, geen beperkingen. Sommige resultaten lijken misschien vreemd, maar het is mogelijk! Bijvoorbeeld, als de persoon in kwestie een grote fanbase heeft en de link deelt op hun FB. Hierdoor kan het er uitzonderlijk meer om gaan wie meer fans heeft in het land, en wie op de hoogte is van de wedstrijd.  We hebben geen invloed op de wedstrijd, we bevoordelen niemand! Bedankt voor uw begrip. Stem alstublieft eerlijk!
Voorwaarden voor deelnemers
    - Deelnemers moeten afkomstig zijn uit het land - het staatsburgerschap hebben, of ten minste één ouder moet het staatsburgerschap van dat land hebben.
    - Een kandidaat kan in meer dan één categorie vallen, maar alleen als hij/zij echt prominent en actief is in de sector (Dit geldt vooral voor de categorieën zangeres, actrice, enz.).
    - Max 20 foto's toegevoegd door één artiest
Wij behouden ons het recht voor van categorie te veranderen voor deelnemers die meer geschikt zijn voor een categorie, maar niet voor aanraakpunten, omwille van de relevantie van de wedstrijd als geheel, bijvoorbeeld wanneer er een conflict is van veel tegenstemmen met de persoon of personen in kwestie in een bepaalde categorie, wat de geloofwaardigheid van de hele wedstrijd kan schaden.

Voeg commentaar toe

Security code
Refresh

De beste in een ander land

Recent commentaar

 • Mark Jansen

  tarr
  Je bent menselijk perfect! Dank u voor u. mijn leven is beter dankzij jou ...

  Read more...

   
 • Personal data processing

  Roscoe
  My family members all the time say that I am wasting my time here at net, but I know I am getting familiarity everyday by reading such good content. Also visit my webpage gx, free-girl-[censored]-hkwnaa.[censored] ...

  Read more...

   
 • Sabrina van der Donk

  Janelle
  Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you ...

  Read more...

   
 • Ayreon

  Carson
  Hi my family member! I wish to say that this post is awesome, nice written and include almost all important infos. I would like to look extra posts like this . Have a look at my blog mq ...

  Read more...

   
 • Harry Powers

  Kareem
  This is a topic which is near to my heart... Thank you! Exactly where are your contact details though? Here is my web-site pl; [censored][censored]oevunfk.[censored]: [censored]://[censored][censored]oevunfk.[censored ...

  Read more...

   
 • Mark Jansen

  Karel
  Ja, je bent 1 van ons land! Gefeliciteerd en ik hoop dat je het volhoudt tot het einde van het aftellen. Tot het einde van 2021. Zelfs als je het jaar erna wint!

  Read more...