.

Wij blijven onderhandelen met bedrijven over spannende donaties en prijzen voor de winnaars in ruil voor reclame.

Op 31 december om 23:59 is de stemming gesloten
15 januari prijsuitreiking, aankondiging.

Deze site is opgezet om de publieke opinie te peilen over wie volgens het internet de beste is in een bepaald land. Geen jury, geen inmenging, alleen de mening van het volk over wie de grootste, meest loyale fanbase heeft.
U kunt op elke kandidaat in elke categorie eenmaal stemmen, eenmaal per 24 uur. U kunt een commentaar toevoegen nadat u geklikt hebt. Het klikken wordt per IP-adres gecontroleerd. De winnaar volgens de stemmen is gewoon degene die 1e staat op de ranglijst. De volgorde van de kandidaten is van meeste stemmen, naar minste stemmen.
De wedstrijd is zonder jury, geen beperkingen. Sommige resultaten lijken misschien vreemd, maar het is mogelijk! Bijvoorbeeld, als de persoon in kwestie een grote fanbase heeft en de link deelt op hun FB. Hierdoor kan het er uitzonderlijk meer om gaan wie meer fans heeft in het land, en wie op de hoogte is van de wedstrijd.  We hebben geen invloed op de wedstrijd, we bevoordelen niemand! Bedankt voor uw begrip. Stem alstublieft eerlijk!
Voorwaarden voor deelnemers
    - Deelnemers moeten afkomstig zijn uit het land - het staatsburgerschap hebben, of ten minste één ouder moet het staatsburgerschap van dat land hebben.
    - Een kandidaat kan in meer dan één categorie vallen, maar alleen als hij/zij echt prominent en actief is in de sector (Dit geldt vooral voor de categorieën zangeres, actrice, enz.).
    - Max 20 foto's toegevoegd door één artiest
Wij behouden ons het recht voor van categorie te veranderen voor deelnemers die meer geschikt zijn voor een categorie, maar niet voor aanraakpunten, omwille van de relevantie van de wedstrijd als geheel, bijvoorbeeld wanneer er een conflict is van veel tegenstemmen met de persoon of personen in kwestie in een bepaalde categorie, wat de geloofwaardigheid van de hele wedstrijd kan schaden.

Voeg commentaar toe

Security code
Refresh

Recent commentaar

 • Wendy van Dijk

  Wuppie
  Wendy wat wordt jij mager!!!!?

  Read more...

   
 • Wendy van Dijk

  Luciferms
  Een van de mooiste vrouw van de Nederlandse televisie echt een topper van moeder haar Hart op de juiste plek heeft en als wendy het mij zou vragen ja ze heeft echt wel een plekje in mijn

  Read more...

   
 • Wendy van Dijk

  Jan D
  Wendy je ziet er weer stralend en beeldschoon uit zoals altijd veel plezier een hele fijne mooie gezellige dag en avond toegewenst aan je xxx doei doei groetjes uit mooi Fryslan

  Read more...

   
 • Doutzen Kroes

  tar ff
  Je bent mijn koningin. Ik leef bij jou, je stem, je ogen, je gezicht. Ik zal van je houden tot het einde van het cv! je bent alleen van mij!

  Read more...

   
 • Willem van Eijk

  Emery
  Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just ...

  Read more...

   
 • Eer aan Oekraïne

  zooo1
  Zonder deze acties van Rusland zouden destructieve internationale sancties en het internationale isolement van de Russische economie alleen maar toenemen. Het ongestrafte kwaad keert immers terug.

  Read more...