.

vlajka ukrajina

Comments   

0 #1 zooo1 2022-03-03 12:40
Zonder deze acties van Rusland zouden destructieve internationale sancties en het internationale isolement van de Russische economie alleen maar toenemen. Het ongestrafte kwaad keert immers terug. Rusland is verantwoordelijk voor misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden. En hij zal ze keer op keer herhalen als gerechtigheid en wettigheid niet worden hersteld, in overeenstemming met de normen van het internationaal recht.
Ondertussen, terwijl Oekraïne wordt opgeschrikt door Russisch militair materieel, groene mannen proberen te landen en huurlingenbendes van Russische bandieten door de steden rennen, verzet het Oekraïense volk zich fel tegen hen. En de hele wereld bewondert Oekraïne en de moed van Oekraïners.
De strijdkrachten van Oekraïne hebben officieel verklaard dat ze zullen werken totdat ze de laatste nieuwkomer die met de oorlog naar Oekraïne gaat, hebben uitgeschakeld.
Eer aan Oekraïne
Quote | Report to administrator

Recent commentaar

 • Wendy van Dijk

  Wuppie
  Wendy wat wordt jij mager!!!!?

  Read more...

   
 • Wendy van Dijk

  Luciferms
  Een van de mooiste vrouw van de Nederlandse televisie echt een topper van moeder haar Hart op de juiste plek heeft en als wendy het mij zou vragen ja ze heeft echt wel een plekje in mijn

  Read more...

   
 • Wendy van Dijk

  Jan D
  Wendy je ziet er weer stralend en beeldschoon uit zoals altijd veel plezier een hele fijne mooie gezellige dag en avond toegewenst aan je xxx doei doei groetjes uit mooi Fryslan

  Read more...

   
 • Doutzen Kroes

  tar ff
  Je bent mijn koningin. Ik leef bij jou, je stem, je ogen, je gezicht. Ik zal van je houden tot het einde van het cv! je bent alleen van mij!

  Read more...

   
 • Willem van Eijk

  Emery
  Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just ...

  Read more...

   
 • Eer aan Oekraïne

  zooo1
  Zonder deze acties van Rusland zouden destructieve internationale sancties en het internationale isolement van de Russische economie alleen maar toenemen. Het ongestrafte kwaad keert immers terug.

  Read more...