.

De mooiste vrouwen ter wereld

De mooiste vrouwen ter wereld? Ruim 70 jaar geleden werd voor het eerst de eerste Miss World-wedstrijd gehouden, toen nog onder de naam Bikini Contest. De Zweedse Kerstin "Kiki" Hakansson won de eerste kroon in de geschiedenis. De wedstrijd werd in 1950 opgericht door Eric Morley.
Kan algemene schoonheid worden gedefinieerd? En kan de algemene fysieke schoonheid van een persoon worden gedefinieerd? Natuurlijk zijn er objectief mooie individuen en worden mooie vrouwen gepresenteerd op de voorpagina's van mode- en lifestylemagazines, maar zoals we weten, is het schoonheidsideaal onderhevig aan de tijd en verandert het in de loop van de tijd. Elk jaar publiceert de media een ranglijst van de landen waar de mooiste vrouwen ter wereld vandaan komen.

De mooiste vrouwen ter wereld in 2022?

Hoewel schoonheid een zeer relatief begrip is, hebben we de neiging om het elk jaar te evalueren, daarom worden er wedstrijden zoals Miss Univers of Miss Word in het leven geroepen, die alleen troeven wie beter is. Ze vereisen een zeer veeleisende voorbereiding van alle finalisten, die meestal niet alleen fysieke schoonheid weerspiegelt, maar ook onderwijs en andere aspecten, maar vooral gericht is op perfecte gezichten en lichamen.

De mooiste vrouwen van de antieke wereld?

Mythe, geschiedenis en legende leveren bewijs van oude vrouwen die als mooi werden beschouwd, maar voor de meeste van hen hebben we geen betrouwbare portretten. Natuurlijk is schoonheid in het oog van de toeschouwer, maar al deze vrouwen hebben de reputatie extreem fysiek aantrekkelijk te zijn.
Aphrodite, de godin die de schoonheidswedstrijd voor de godin won die leidde tot de Trojaanse oorlog, moet worden gerekend tot de alledaagse schoonheden van wereldklasse. Het is echter een lijst van stervelingen, dus Aphrodite (Venus) telt niet mee. Gelukkig was de vrouw zo mooi dat ze model stond voor het beeld van Aphrodite. Haar schoonheid was zo groot dat het haar bevrijding bracht wanneer ze werd opgeroepen. Deze vrouw was de courtisane Phryne, die de beroemde beeldhouwer Praxiteles als model gebruikte voor het standbeeld van Aphrodite van Knidus.

Voeg commentaar toe

Security code
Refresh

Recent commentaar

 • Wendy van Dijk

  Wuppie
  Wendy wat wordt jij mager!!!!?

  Read more...

   
 • Wendy van Dijk

  Luciferms
  Een van de mooiste vrouw van de Nederlandse televisie echt een topper van moeder haar Hart op de juiste plek heeft en als wendy het mij zou vragen ja ze heeft echt wel een plekje in mijn

  Read more...

   
 • Wendy van Dijk

  Jan D
  Wendy je ziet er weer stralend en beeldschoon uit zoals altijd veel plezier een hele fijne mooie gezellige dag en avond toegewenst aan je xxx doei doei groetjes uit mooi Fryslan

  Read more...

   
 • Doutzen Kroes

  tar ff
  Je bent mijn koningin. Ik leef bij jou, je stem, je ogen, je gezicht. Ik zal van je houden tot het einde van het cv! je bent alleen van mij!

  Read more...

   
 • Willem van Eijk

  Emery
  Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just ...

  Read more...

   
 • Eer aan Oekraïne

  zooo1
  Zonder deze acties van Rusland zouden destructieve internationale sancties en het internationale isolement van de Russische economie alleen maar toenemen. Het ongestrafte kwaad keert immers terug.

  Read more...